APARTMAN AP01

Ovaj prekrasno moderno novouređen stan površine 42 m2 nalazi se na idealnoj lokaciji u neposrednoj blizini glavnog željezničkog kolodvora, a svega nekoliko minuta pješice udaljen od glavnog zagrebačkog trga bana Josipa Jelačića, tržnice Dolac i živopisnog središta na Cvjetnom trgu prepunom kafića.

Apartman se sastoji od odvojene kuhinje potpuno opremljene sa svim uređajima (kuhalo za vodu, mikrovalna pećnica, frižider, toster, ploča za kuhanje, pećnica, perilica suđa, aparat za kavu), velike dnevne sobe sa sofom na razvlačenje (krevet 140×200) i sjedećeg dijela. Prostrana kupaonica sadrži veliku ugrađenu tuš kabinu, umivaonik, wc školjku, mašinu za pranje rublja, sušilo za kosu te besplatne kozmetičke proizvode.

U odvojenoj spavaćoj sobi nalazi se veliki bračni krevet (140×200) i radni kutak. U stanu se nalazi i sve potrebno za peglanje rublja, posteljina i ručnici.

Ovaj apartman ima i veliku prostranu terasu sa sjedaćim dijelom.

Osim prekrasnog dizajna, ovaj apartman je u potpunosti i tehnički opremljen sa LCD televizorom sa kablovskim programima, klima uređajem i besplatnim wirelless internetom.

Sve naše goste u apartmanu će dočekati selekcija čajeva i kava kao i osnovne namirnice za kuhanje.

Za ovaj apartman moguće je uz zahtjev u neposrednoj blizini osigurati besplatno parkirno mjesto.

Apartman 1

WiFi velike brzine

Sigurnost

Klima uređaj

Ručnici

Kuhinja

LCD televizor

Tuš

Parking

High speed WiFi

Miramarska 15b

High speed WiFi

Cijena noćenja od 60€

POVEZANI APARTMANI

Jednosobni apartman - Miramarska

Šarmantan novouređen stan površine 39m2 nalazi se na idealnoj lokaciji u neposrednoj blizini glavnog željezničkog kolodvora, a opet svega nekoliko minuta pješice od glavnog zagrebačkog trga bana Josipa Jelačića, Gornjeg grada i zagrebačke Katedrale…

Jednosobni apartman - Slovenska

Naš novo uređeni apartman je idealno pozicioniran u širem središtu Zagreba. Udaljen svega 15 minuta hoda, a 5-7 minuta tramvajem, od glavnog gradskog trga „Bana Josipa Jelačića“ i ostalih gradskih atrakcija apartman je odličan izbor ne samo za naše goste koji su u turističkoj posjeti gradu već i za one koji ga posjećuju poslovno.

Jednosobni apartman - Pavla Hatza

Šarmantan, novouređeni studio apartman površine 38m2 nalazi se na idealnoj lokaciji, u blizini glavnog željezničkog kolodvora, svega  par minuta pješice od glavnog zagrebačkog trga bana Josipa Jelačića, Gornjeg grada i zagrebačke Katedrale.

Trosobni apartman - Amruševa

Apartman Amruševa nalazi se u centru Zagreba, na kratkoj udaljenosti od Arheološkog muzeja i Hrvatskog muzeja naivne umjetnosti, a nudi besplatan WiFi, klima-uređaj, perilicu posuđa i kuhalo za vodu. Do tržnice Dolac ima 2,3 km, a do Trga bana Josipa Jelačića 2,4 km.